пʼятницю, 27 жовтня 2017 р.

Кадри у «Джерелі» вирішують все!

Треба багато вчитися,
щоб знати хоч трохи       
    
 ( Шарль Луї Монтеск'є )


Задля того, щоб модернізувати процес підготовки вчителя, який надає освітні послуги дітям з особливими потребами, до вітчизняного простору освіти та стати помітними в європейському просторі, директор КЗ «ЗСЗШІ «Джерело» Нішенко О.В. дуже ретельно ставиться до системи добору персоналу, грамотно прогнозує кадрові потреби та проводить конкурентну політику серед освітян у навчальному закладі. При цьому, головну увагу приділяє фаховій підготовці та підвищенню професійної зрілості молодої генерації педагогів школи-інтернату.
За опікою Олександра Володимировича 37 вчителів та вихователів отримали вищу дефектологічну освіту. Наразі 25 педагогів «Джерела» навчаються у вищих навчальних закладах України (18 із них – у НПУ ім. Драгоманова).
Саме цей університет допомагає освітянам «Джерела» навчати дітей, які потребують особливої педагогічної корекції, за новими технологіями. Висока якість освітніх послуг, розвиток наукових досліджень та міжнародної співпраці дають право вважати університет ім. Драгоманова лідером педагогічної освіти України з модернізованим процесом підготовки нового вчителя до вітчизняного простору освіти.
Тож, сподіваємося, що випускники НПУ ім. Драгоманова саме в «Джерелі» зможуть продемонструвати свої вміння і здібності, згуртуватися і стати справжньою командою, яка в межах своїх компетенцій оптимізує рівень корекційно-реабілітаційної допомоги дітям з обмеженими можливостями.





Немає коментарів:

Дописати коментар