середу, 25 жовтня 2017 р.

Срібна нагорода – освітянам «Джерела»


Єдиний шлях, що веде до знання – це діяльність. 
 (Б. Шоу)
Протягом багатьох років педагоги «Джерела» розумно інтегрують свої наукові задуми і практичні зусилля, що дає змогу успішно конкурувати серед спеціальних освітніх закладів України. Цього року на ІХ Міжнародній виставці
«Інноватика в сучасній освіті-2017» від школи-інтернату «Джерело» в номінації «Інклюзивна освіта: рівні права – рівні можливості» була представлена інноваційна розробка «Технологія командної роботи в інклюзивному навчанні дітей з порушеннями слуху (автори Крохмаль Н.Б., Аушев С.П., Шокарєва О.Є., Жук О.А.).
Науково-методична розробка висвітлює актуальні педагогічні ідеї, технології, результати досвіду з проблеми інклюзивного навчання дітей з особливими освітніми потребами  у контексті інноваційної діяльності.
І ось мить бажаної перемоги настала: педколектив закладу нагороджено срібною медаллю. І ця нагорода підтверджує, що меж досконалості немає – школа-інтернат «Джерело» багата на педагогів-майстрів своєї справи!  Це вже друга престижна нагорода з Міжнародної виставки, яку отримав педагогічний колектив у цьому році. Тож, маємо і надалі тримати високу ноту в командній роботі!

    

Немає коментарів:

Дописати коментар