понеділок, 2 вересня 2019 р.


Серпневе педагогічне віче в «Джерелі»


Методична робота освітнього закладу будується так, щоб кожен вчитель не лише забезпечував результат, необхідний саме зараз, а й позитивно розвивався задля плідної роботи в майбутньому



 Напередодні нового навчального року спеціальний освітній заклад «Джерело» здійснив фаховий аудит результатів роботи педагогічного колективу; виокремив шляхи удосконалення результатів освітнього процесу; пролонгував модернізаційні дії задля розширення інтеграційного середовища в освіті та комплексній реабілітації дітей з ООП різних нозологій.
Враховуючи багатовекторність черги денної педагогічної ради, кожний із доповідачів артикулював не тільки вагомі здобутки методичних служб та підрозділів, а й акцентував увагу на власне бачення щодо розвитку та інтеграції освіти дітей з психофізичними порушеннями.
Гармонійна творчо-емоційна атмосфера донесла до кожного учасника зібрання арсенал креативної енергії для досягнення помітних висот в новому навчальному році та надихнула на повсякчасне бажання пишатися  улюбленим освітнім закладом. І це не є пустопорожніми фразами, це - виважена сентенція кожного освітянина «Джерела»!




Немає коментарів:

Дописати коментар