пʼятницю, 20 вересня 2019 р.


І знову почесна нагорода – у «Джерелі»!


Кожен із нас щодня, щогодини, щомиті пише свою власну книгу життя. Молодий освітянин школи-інтернату «Джерело» Жук Олександр Анатолійович свій життєпис присвятив дітям з особливими освітніми потребами. Він окреслює власне творче кредо через новації, справедливість і доброту до своїх вихованців. У цих словах – дух і правда педагогічної діяльності Олександра Жука, його щире внутрішнє переконання, яке не просто гасло, а –  виважена сентенція свідомого громадянина України. Адже він як Вчитель з висоти свого не багатого, але плідного досвіду через енергію, небайдужість, креативність доносить до дітей творчий неспокій та глибинну любов.
З метою популяризації власного досвіду та підняття рейтингу освітнього закладу вже декілька років поспіль Жук О.А. репрезентує свій інтелектуальний потенціал на різноманітних Міжнародних освітянських проектах, виставках, форумах.
Варто зазначити, що Олександр Анатолійович гідно представив «Джерело» освітянській спільноті України та світу, отримавши перемогу на Всеукраїнському конкурсі Global Teacher Prize Ukraine 2018.
Також педагог є активним членом спілки молодих освітян України, що допомагає йому крокувати в ногу з освітніми реформами держави та дотримуватись європейських стандартів.
Наразі, збагачуючи свіжими фаховими штрихами полотно свого творчого доробку, Олександр Анатолійович повсякчас надихає освітян «Джерела» на вагомі надбання, які з часом перетворюються у справжню бурхливу річку інноваційних знахідок щодо реалізації завдань корекційно-реабілітаційної допомоги дітям із психофізичними порушеннями.
Сутність творчого кредо, палітра національного патріотизму вчителя  школи-інтернату Жука Олександра  була відзначена під час тридцять першої позачергової сесії Запорізької обласної ради сьомого скликання, де йому вручили державну нагороду – Заслужений вчитель України.
Сподіваємось, що здійснення по-доброму амбітних прагнень кращого вчителя України Жука О.А. сприятиме підвищенню реноме освітнього закладу «Джерело».


Немає коментарів:

Дописати коментар