пʼятницю, 7 грудня 2018 р.


«ДЖЕРЕЛО» приймає естафету творчих зустрічей

Зміни в суспільній свідомості, установленні нової української школи знову й знову спонукають педагогів «Джерела» до творчої співпраці з науковцями Запорізького обласного інституту післядипломної освіти.

Майже протягом двох тижнів слухачі курсів психології та соціальної педагогіки ЗОІППО були бажаними гостями освітян «Джерела», які з метою популяризації власних
практичних доробок та креативних освітніх технологій продемонстрували серію відкритих уроків, що стало підґрунтям для дискусійних бесід та сумісних узагальнень з питань корекційно-реабілітаційної допомоги дітям з ООП.

Результатом творчої співпраці педагогів початкової ланки Обухової Н.О., Федорової Т.М., Рилушко І.О., Хупавки Н.М. та команди фахівців соціальної психології стала реалізація нововведень НУШу – як теоретичних так і практичних аспектів.
Педагоги-предметники Рябченко І.М., Перегуда С.В., Шокарєва О.Є., Жовтяк Г.К., Васильєва Т.С. вважають стратегічним пріоритетом розвитку спеціальної освіти – розробку й апробацію освітніх інноваційних моделей, що і стало предметом презентацій технологій: ігрових, особистісно-орієнтованих, розвивальних тощо.

            Гості високо оцінили впровадження спеціальних дидактичних та методичних ідей в навчанні дітей з вадами розвитку, професійне й щире ставлення педагогів «Джерела» до кожної дитини з особливими потребами.
Хочеться вірити, що така дієва співпраця фахівців різного рівня допоможе педагогам побачити прогалини в освітньому процесі, розширити діапазон знайомства із сучасними інноваційними процесами, що стане добрим стимулом до подальшої участі у різноманітних зустрічах та творчих діалогах.




Немає коментарів:

Дописати коментар