пʼятницю, 15 березня 2019 р.


СВІЙ БУДЕНЬ СЕРЦЯ ТВОРИТЬ КЕРМАНИЧ «ДЖЕРЕЛА»

Людина, що зробила саму себе,
Людина, що проклала собі шлях у життя.  
(Овідій)


Олександр Володимирович Нішенко – непересічна особистість, людина з даром божим,  з даром багатогранним, вчора, 13 березня отримав одну із найпочесніших нагород – Подяку Прем’єр-міністра України Гройсмана В.Б. за вагомий особистий внесок у забезпечення соціально-економічного розвитку Запорізької області.
Так, працюючи самовіддано, вміло, творчо, талановито керманич освітнього закладу «Джерело» Нішенко О.В. поряд з іншими креативними освітянами вже багато років забезпечує ефективний розвиток Запорізького регіону.  Тож, освітянський експрес «Джерела», який вправно та стрімко веде директор, набирає нових обертів до світлого майбуття. І, беззаперечно, у цьому динамічному творчому русі Олександра Володимировича супроводжують освітяни спеціального закладу, які є носіями та помножувачами не тільки найкреативніших ідей, а й - випромінювачами високої працездатності, професійності, мудрості.

Очільника освітнього закладу "Джерело" знають як сильну особистість. У нього не можна не повчитись шляхетності, почуттю господаря, вмінню розумітися у різноманітних питаннях освітянської справи. Без перебільшення – він мозковий центр колективу, вміє не лише сам творити, а й – надихати на творення кожного педагога «Джерела», звісно, отримуючи найщирішу підтримку.
Педагогічна спільнота  сердечно вітає Олександра Володимировича зі славною відзнакою, зичить йому міцного здоров’я, щастя і любові, творчої наснаги, віри і нових звершень на освітянській ниві.

Немає коментарів:

Дописати коментар