середу, 29 серпня 2018 р.


«Джерело» знову вражає престижною нагородою

Якщо уявити, що «Джерело» - великий корабель, то хто і що примушує його пливти освітянськими просторами все далі і швидше…  Звісно, в першу чергу, - капітан Олександр Володимирович Нішенко у співдружності з командою однодумців та соратників. Під орудою керманича «Джерела» у кожного, хто працює в освітньому закладі, закарбувалось професійне та життєве кредо: «Бути першим не важко, якщо ти кращий».
          Стати кращим, підкорюючи вершини спеціальної науки та практики, притаманне і відміннику освіти України, вчителю-дефектологу Сергію Павловичу Аушеву.

          Сергій Павлович – людина, що зробила самого себе, який щодня, щогодини, щомиті пише свою власну книгу життя, віддаючи свій професіоналізм дітям із психофізичними вадами вже 47 років поспіль. Недаремно, ім’я педагога вже поставлене у ряд талановитих майстрів української спеціальної освіти, адже в пріоритеті, на сторожі у нього завжди були діти з порушеннями розвитку.
          Наразі,  напередодні навчального року, Сергій Павлович заслужено отримав почесну нагороду нагрудний знак «Василь Сухомлинський» від Міністерства освіти та науки України.
          Сподіваємось, що ця нагорода- чергова, а «Джерело» іще не раз буде дивувати педагогічну спільноту творчою наснагою та вагомими здобутками.

Немає коментарів:

Дописати коментар