четвер, 8 лютого 2018 р.

Сходинки професійного зростання педагогів «Джерела»

«Хто не хоче застосовувати нові засоби навчання, повинен чекати нових негараздів».
(Френсіс Бекон)

Педагоги «Джерела», схвалюючи досвід класиків педагогіки, не хочуть стояти на місці, весь час рухаються вперед і не зупиняються, досягнувши вершин, а піднімаються все вище у своєму професійному рості. Адже саме у цьому полягає основна місія сучасного педагога. І тому адміністрація «Джерела» постійно стимулює розвиток творчого потенціалу педагогів, робить все можливе, щоб самоосвітня діяльність не була стихійною та безсистемною.
         Чергове запрошення кафедри менеджменту освіти та психології КЗ «ЗОІППО» ЗОР до участі у семінарі «Креативний менеджмент: напрямки та способи розв’язання проблем в умовах Нової української школи», роботу якого очолила професор Ястребова Валентина Яківна, стало іще однією суттєвою сходинкою самоосвіти та  формування професійного реноме педагогів «Джерела».
   Семінар проводився із використанням інтерактивних технологій навчання, що надзвичайно актуально для кожного вчителя освітнього закладу. Програма семінару вразила своєю прагматичною спрямованістю та різноманітними інноваційними формами: веб-квестами, інклюзивними інтерв’ю, діловими іграми, міні-лекціями.
          Семінари   такого   високого рівня допомагають освітянам «Джерела»  критично мислити, ставити актуальні цілі та завдання і досягати їх реалізації, працювати в групі, команді, спілкуватися в багатокультурному середовищі і головне – сприяють в процесі професійної діяльності педагога створенню інноваційного освітнього середовища в умовах Нової української школи.

Немає коментарів:

Дописати коментар