четвер, 22 лютого 2018 р.

Репрезентація інноваційних досягнень «Джерела»


Педагогічний колектив комунального закладу "Запорізька спеціальна загальноосвітня школа-інтернат "Джерело" постійно прагне до вдосконалення професійної компетентності, до обміну новими ідеями і рішеннями, розширення меж співпраці з педагогами-практиками й науковими установами.
          Освітній заклад «Джерело» під керівництвом директора Нішенка Олександра Володимировича з метою обміну та популяризації інноваційного педагогічного досвіду вже втретє приймає участь у Міжнародній виставці «Сучасні заклади освіти».
          Результати участі у попередніх конкурсах творчих педагогів «Джерела» говорять самі за себе: у 2017 році група креативних вчителів, не байдужих до проблем дітей із психофізичними вадами, була нагороджена золотою та срібною медалями.

Задля досягнення освітньо-корекційно-реабілітаційної мети навчального закладу  команда професіоналів-однодумців у складі: Нішенка О.В.,     Крохмаль Н.Б., Драєвської С.А., Обухової Н.О., Рябченко Н.М., Козакової О.В. підготувала для презентації на Дев'ятій Міжнародній виставці "Сучасні заклади освіти-2018" інноваційні досягнення з проблеми «Технологія інтегрувального супроводу розвитку дітей із синдромом Дауна у Запорізькій спеціальній загальноосвітній школі-інтернаті «Джерело».
         
Сподіваємось, що творчі здобутки освітнього закладу будуть впроваджені в навчальну діяльність закладів освіти міста, області, України, а «Джерело» отримає величезний досвід реалізації міжнародних інноваційних освітніх проектів задля подальших досягнень щодо удосконалення процесу навчання, виховання, реабілітації дітей з особливими освітніми потребами.



Немає коментарів:

Дописати коментар