вівторок, 24 січня 2017 р.

Участь педагогів КЗ «ЗСЗШІ «Джерело» в обласній виставці «Освіта Запорізького краю – 2017»

Учитель – це Доля, Покликання і Творчість!

Обласна виставка «Освіта Запорізького краю – 2017» - це один із способів привернути увагу до проблем сьогодення в освіті, систематизувати надбане щоденною копіткою працею, зробити крок на шляху до педагогічної зрілості.

Участь у виставці надає можливість вчителям якнайкраще продемонструвати свій фаховий рівень, педагогічний досвід, визначити резерви щодо вдосконалення практики навчання й виховання школярів, сприяє розвитку педагогічної думки.


2017 рік для школи-інтернату «Джерело» буде відзначений репрезентацією досвіду роботи творчої групи вчителів-методистів Аушева С.П., Крохмаль Н.Б., Шокарєвої О.Є. з проблеми «Науково-експериментальний підхід до практики створення єдиного корекційно-реабілітаційного простору навчального закладу через удосконалення шляхів інтеграції процесу здоров’язбереження в структуру освітньої системи КЗ «ЗСЗШІ «Джерело»

У запропонованому дослідженні акцентовано увагу на одному із пріоритетних напрямків соціальної політики нашої держави – забезпеченні реалізації прав на отримання якісної корекційно-реабілітаційної  допомоги дітям з особливими потребами (з вадами слуху, порушеннями опорно-рухового апарату, із синдромом Дауна тощо).
Автори сподіваються, що ця інноваційна розробка буде корисна всім, хто цікавиться сучасним станом та перспективами розвитку системи корекційно-реабілітаційної допомоги в освітньому просторі України.
Безперечно, приємно і важливо мати визнання колег, високопрофесійних спеціалістів, здатних об’єктивно оцінювати твою роботу. Але якою б високою не була та оцінка, найвищий бал учителю можуть поставити учні. Мільйон призів не замінить визнання дітей та вдячності батьків. А це – сенс життя справжнього Учителя.

Немає коментарів:

Дописати коментар