вівторок, 29 травня 2018 р.


Творчі здобутки педагогів «Джерела» побачили світ


Що й говорити, школі-інтернату «Джерело» пощастило не лише з директором, заслуженим працівником освіти України Олександром Володимировичем Нішенком, а й з талановитими, шляхетними педагогами, які не тільки якісно виконують свої функціональні обов’язки, а й не цураються науки.
          В одну велику творчу команду об’єдналися такі різні на перший погляд особистості, але саме вони мають схожі професійні стежки, науково-прогресивне мислення, яке дає змогу створювати успішну стратегію діяльності освітнього закладу, плідно співпрацювати з науковцями, і найголовніше – запроваджувати нові технології та ініціативи.
          Як відомо, педагоги «Джерела» неодноразово публікували свої творчі надбання не лише в періодичних журналах, але й у збірниках наукових робіт. Наразі у рамках проведення IV Міжнародної науково-практичної конференції «Неперервна освіта нового сторіччя: досягнення та перспективи» в електронному збірнику наукових напрацювань ЗОІППО опубліковані творчі доробки педагогів «Джерела»:
·             підсумковий науково-методичний фестиваль з проблеми «Впровадження здоров’язберігаючих технологій в освітній процес» (автори: заступник директора з навчальної роботи Крохмаль Н.Б., заступник директора з виховної роботи Коршунова Н.І., вчитель-методист Шокарєва О.Є.);
·           
  майстер-класи «Калейдоскоп здоров’я» з проблеми «Впровадження здоров’язберігаючих технологій в освітній процес» (автор: заступник директора з навчальної роботи початкових класів Конограй І.В.).
До речі, готується до друку у щорічному збірнику «Здобутки освітян Запорізького регіону» творча робота з проблеми «Організаційно-педагогічні умови модифікації корекційно-реабілітаційного простору спеціального навчального закладу», яка досліджена, опрацьована командою педагогів «Джерела»: Крохмаль Н.Б., Аушевим С.П. і Шокарєвою О.Є.
Тож, так тримати в подальшому творчому поступі всім педагогам «Джерела»!



Немає коментарів:

Дописати коментар