четвер, 10 травня 2018 р.


"Бренд «Джерела» - інклюзія"

          Так, дійсно, процес поширення інформації, ідей, досвіду та практики інклюзії в черговий раз спонукав педагогів «Джерела» до участі в обласній виставці «Освіта Запорізького краю ».
          Методичний та організаційний супровід Виставки, як завжди, фахово забезпечив науково-методичний відділ ЗОІППО, а науково-дослідна доробка «Технологія командної роботи в інклюзивному навчанні дітей з порушеннями слуху у Запорізькій спеціальній загальноосвітній школі-інтернаті «Джерело» , як відображення діяльності освітнього закладу у сфері інклюзивної освіти ,здобула призове місце серед багатьох номінантів.
          Задля популяризації принципів та ідей інклюзії інтерактивна команда «Джерела» підготувала презентаційні матеріали у форматі майстер-класів переможців Виставки.
          Впевнені, що створене освітянами «Джерела» теоретичне підґрунтя сумісно з демонстрацією практичної майстерності допоможуть дітям із особливими освітніми потребами цілковито адаптуватися в суспільстві, підготуватись до подолання неминучих життєвих труднощів, а, отже, реалізуватися повною мірою у якості рівноправних та повноцінних членів суспільства.

Немає коментарів:

Дописати коментар