вівторок, 30 травня 2017 р.

Підсумкова педрада (травень 2017р.)

       Життя іде і все без коректур.
       І час летить, не стишує галопу…
      А ми живі, нам треба поспішати.
      Зробити щось, лишити по собі.
                                    (Ліна Костенко) 
Так, життя постійно змінюється, підштовхуючи до змін і школу. Її розвиток вимагає нових форм, нових ритмів, нових методів узгодження системи освіти з вимогами сучасного життя та потребами особистості. Школа отримала можливість самостійно обирати орієнтири і цільові установки власної діяльності.
Саме тому найактуальнішим питанням травневої педагогічної ради, яке привернуло увагу всіх працівників «Джерела», стало обґрунтування реструктуризації КЗ " ЗСЗШІ «Джерело» в КЗ «Запорізький багатопрофільний ресурсний навчально-реабілітаційний центр «Джерело» ЗОР.
Педагогічне віче одностайно підтримало рішення, що така реструктуризація навчального закладу  дасть можливість щодо:
- створення та модифікації єдиного корекційно-реабілітаційного простору     для навчання і виховання дітей з будь-якою інвалідизуючою патологією задля реалізації їхніх потенційних можливостей, що сприятиме подальшій інтеграції корекційно-оздоровчого процесу в структуру навчального закладу;
- підвищення позитивного іміджу оновленого навчального закладу через акцентування уваги на здобутки, позитивний стан вихованців та зцілення дитячих душ.
Також обговорювалась проблема залежності успішності учнів від вибору моделей, методів і технологій, аналізувався рівень навченості школярів, визначались  фактори, від яких вона залежить та опрацьовувались шляхи подолання неуспішності.
Сподіваємось, що дороги нашого життя, які приводять нас до змін, по-різному - і легко, й важко - можуть злитися із дорогою реформ України – отією, що веде нас до оновлення, піднесення нашої держави.




Немає коментарів:

Дописати коментар