четвер, 31 серпня 2017 р.


Професійна компетентність педагогів «Джерела» зростає


Існують речі, які ми знаємо та знаємо, що знаємо. Існує те, про що ми не знаємо і знаємо, що не знаємо. Проте існує ще й таке, чого ми не знаємо, і не знаємо, що не знаємо.
Вернер Ерхард

Новий статус педагога, як керівника пізнавальної діяльності учнів, розширює його роль в освітньому процесі. Цьому сприяють щорічні педагогічні семінари, тренінги, майстер-класи, які організовують науковці та методисти ЗОІППО під орудою Департаменту освіти і науки Запорізької обласної державної адміністрації.


Робота практичних семінарів допомагає створюванню середовища для професійного зростання вчителів «Джерела», згуртуванню з педагогами області, району, якісній співпраці з науковцями Інституту шляхом розвитку професійних і міжособистісних контактів.

Творчі зустрічі педагогів та методистів  ЗОІППО будують фундамент для реалізації діяльнісного підходу до формування ключових компетентностей вчителя-новатора й технологій цільового проектування.


Педагоги, які співпрацювали з науковцями Інституту, добре усвідомили, що методична та навчальна робота в школі має будуватися так, щоб кожен вчитель не лише забезпечував результат, необхідний саме зараз, а й позитивно розвивався задля плідної роботи в майбутньому. А на стартовій методичній раді «Джерела» вчителі-учасники методичних форумів різного рівня матимуть слушну нагоду поділитися враженнями від серпневих зустрічей педагогів та науковців.




Немає коментарів:

Дописати коментар