середу, 24 травня 2017 р.

Участь педагогів Джерела у ХVІІІ Всеукраїнській науково-практичній конференції
Кафедра сурдопедагогіки імені М.Д.Ярмаченка НПУ імені М.П. Драгоманова ще у 2000 році ініцюювала проведення щорічних Всеукраїнських форумів задля розгляду питань щодо ефективності і дієвості зв’язку сурдопедагогічної теорії та практики.
Проблемою ХVІІІ Всеукраїнської науково-практичної конференції «Педагогічні читання - 2017» визначено «Актуальні питання сурдопедагогічної теорії та практики на сучасному етапі реформування освіти України"

В обговоренні найактуальніших  питань навчання та виховання дітей з вадами слуху в умовах трансформаційних змін, що відбуваються в новій освітній політиці, прийняли участь науковці НПУ імені М.П. Драгоманова Синьов В.М., Фомічова Л.І., педагогічна спільнота України, спеціалісти Центру слухової реабілітації «Аврора»,батьківська громада,студенти НПУ ім. М.П.Драгоманова.
Активними учасниками педагогічного форуму стали й педагоги-новатори КЗ "ЗСЗШІ "Джерело" - Коршунова Н.І. та Конограй І.В.
Учасники форуму одностайно зазначили, що проведення таких заходів - це оптимальна можливість  в умовах тісної взаємодії провідних науковців та компетентних практиків вирішувати актуальні питання спеціальної освіти на високому науково-теоретичному та практично-методичному рівнях. Крім того, у рамках проведення педагогічних читань були створені оптимальні умови для активного професійного спілкування, що надало можливість спеціалістам-однодумцям розширити свою педагогічну свідомість, обмінятися досвідом, інтегрувати передові ідеї у регіональний освітній простір.

Немає коментарів:

Дописати коментар