вівторок, 19 грудня 2017 р.

Учнівсько-педагогічне віче в «Джерелі».


                                                                                                       «Я не краду перемог,
                                                                                                                 Я їх здобуваю»
                                                                                                            (О.Македонський)

    Стародавні греки залишили нам неперевершені зразки мудрості. Ми пам’ятаємо знамениті висловлювання філософа Аристотеля, афоризми мудреця Сократа… Інтелектуальна аура древніх та позитивні емоції присутніх супроводжували навчально-
виховний захід духовного спрямування під назвою "Сузір'я обдарувань Джерела", який відбувся  у школі-інтернаті 18 грудня. На свято завітали шановані гості : депутат Запорізької обласної ради Ковиліна Тетяна Миколаївна, помічник депутата Резанцева Зінаїда Анатоліївна та представники Державної фіскальної служби Запорізької області.


     Учнівсько-педагогічне віче в котрий раз засвідчило, що обдаровані й талановиті учні «Джерела» - це маленькі паросточки, що ледь проклюнулися із землі і  вже вимагають до себе особливої уваги.
А тут, у школі-інтернаті, їх вміють пестити і плекати, доглядати за ними, зробити все необхідне, щоб вони виросли і дали рясні врожаї.
 Саме такі умови створюють у «Джерелі» адміністрація та педагоги навчального закладу. 
  Фанфари переможцям шкільних, обласних конкурсів та фестивалів, овації вчителям шкільних методичних об’єднань, які завжди налаштовані на популяризацію здобутків школярів та підняття рейтингу навчального закладу, звучали  сьогодні в стінах «Джерела».  


    Сподіваємось, що й надалі домінантною рисою діяльності працівників та вихованців навчального закладу буде рух уперед, збільшення свого творчого потенціалу. А дані Богом природні якості нехай розквітають, сяють посмішками творчого натхнення та жагучого хисту…

Немає коментарів:

Дописати коментар