пʼятницю, 15 грудня 2017 р.

     «Джерело» дарує духовну красу

 Пріоритетний напрямок роботи школи-інтернату «Джерело» -  національно-патріотичне виховання школярів у контексті духовного розвитку особистості, тому що саме духовна культура є могутнім джерелом національних скарбів.
      Шкільна вистава «Таланти твої, Україно!», яку підготували вчителі української мови та літератури Коваль Р.О.і Панфілова Г.М. зі своїми вихованцями, учнями 7 -10 класів, у черговий раз продемонструвала таланти, творчість, натхнення.


  Із вуст учнів і педагогів лунали патріотичні вірші та пісні про нашу країну, які влучно перепліталися із щирим українським гумором. Не обійшлось і без сюрпризів: старшокласники запропонували до перегляду власноруч створений відеоролик «Джерело» дарує духовну красу».

Це було справжнє свято ідей, патріотизму, гармонії, добра і краси, яке до глибини душі зворушило присутніх, вразило аудиторію своєю змістовністю, яскравістю, оригінальністю.


  …Минатиме час, нанизавши сотні вражень, подій, негараздів. Але хочеться вірити, що на сьогодні, на завтра, назавжди – такі навчально-виховні заходи залишаться в серцях вихованців, педагогів, батьків «Джерела».



   А чому? То складна теорема, на яку прирекли себе педагоги «Джерела». А відповідь одна: «Бо ми всі разом, всі єдині, ми справжні патріоти своєї країни».

Немає коментарів:

Дописати коментар