пʼятницю, 3 березня 2017 р.

Учениця школи- інтернату «Джерело» - дипломант конкурсу есе «Європа починається з тебе»

«Бути європейцем –
це, насамперед, поважати
загальнолюдські цінності,
 на яких ґрунтуються мораль,
 духовність, повага та людяність»

З 01 грудня 2016 р. по 18 лютого 2017 р. комунальним закладом «Запорізький обласний центр художньо-естетичної творчості учнівської молоді» Запорізької обласної ради було проведено обласний конкурс есе «Європа починається з тебе».
Запровадження конкурсу забезпечило привернення уваги до патріотичного виховання дітей та учнівської молоді, шанобливого ставлення до національних цінностей рідного краю, розвитку українсько-литовських відносин у різних сферах суспільного життя, пропаганду європейських цінностей, демократичних принципів державного устрою та залучення учнівської молоді до кращих традицій міжнаціональної культури.
Виразити свою активну життєву позицію, готовність брати участь у суспільному, культурному та міжнародному житті країни, поділитися власним поглядом на європейські цінності, демократичні принципи державного устрою, власними  думками, розумінням стосовно прав і свобод людини, про долю рідної країни,її щасливе майбутнє змогла і учениця 9-Б класу  школи-інтернату " Джерело " Осипчук Лілія.
Компетентне журі розглянуло понад 300 авторських робіт, що надійшли з різних куточків Запорізької області. Підбивши підсумки конкурсу, журі визначили найкращі твори, серед яких і есе учениці Запорізької загальноосвітньої школи-інтернату «Джерело» Осипчук Лілії.  Її творча робота виборола почесне ІІ місце.
Педагогічний і учнівський колективи вітають Лілію та її педагога Конограй Ірину Володимирівну, яка декілька років поспіль готує переможців у номінації "українська мова та література".
Бажаємо вам творчого натхнення, здійснення всіх ваших задумів і мрій, щоб не вичерпалася ваша віра в щедрості людської душі та світле європейське майбутнє нашої держави.

Немає коментарів:

Дописати коментар