четвер, 4 жовтня 2018 р.


Лауреат обласної педагогічної премії -2018 – освітянин «Джерела»
«Моя педагогічна діяльність має захоплювати мене, виходити із душі моєї»
(К.Д. Ушинський)
Так, дійсно, слова великого метра педагогіки є життєвим кредо лауреата обласної педагогічної премії – 2018 Олександра Анатолійовича Жука, непересічної особистості, людини з даром божим, причому, з  даром багатогранним. Сьогодні це знаний в місті, області, Україні педагог. Вчительська професія стала справою його життя. Висока професійна підготовка, великий інноваційний досвід, а ще більше – неспокійна вдача, постійно спонукають Олександра Анатолійовича до пошуку, до поглиблення знань, їх оновлення. Тому-то він не за примусом, не за «рознарядкою» - неодмінний учасник наукових конференцій, семінарів, різноманітних конкурсів та фестивалів.

Жук О.А. – ідеальний приклад людини, яка постійно працює над собою, удосконалюється, він знаходиться у творчому пошуку самого себе. Наразі ця риса дуже високо цінується в сучасному соціумі. Його освітню діяльність яскраво характеризує вміння презентувати свою діяльність, вміння зацікавити вчительську спільноту і знайти однодумців не тільки серед колег «Джерела», а й далеко за її межами.
Ми щиро вітаємо Олександра Анатолійовича з престижною нагородою, зичимо йому творчої наснаги на освітянській ниві – ниві життєвої науки, доброзичливості, віри і нових звершень.

Немає коментарів:

Дописати коментар