пʼятницю, 29 вересня 2017 р.

Трансформація найкращих ідей «Джерела» - на Міжнародну  виставку


Педагогічний колектив «Джерела» щасливий, що Україна має таку сильну, унікальну команду однодумців: науковців, і практиків, які у черговий раз зберуться на Міжнародну виставку у Києві 24-26 жовтня. Не стоїть осторонь і спеціальний навчальний заклад «Джерело», який наразі здійснює активну перебудову власної  системи корекційної допомоги дітям з особливими освітніми потребами .
Творча група педагогів «Джерела» відпрацювала теоретико-прагматичну стратегію щодо структури організації й системи планування інклюзивного навчання в КЗ «ЗСЗШІ «Джерело» ЗОР.

Звісно, педагоги мали можливість користуватися найавторитетнішими джерелами науковців ЗОІППО, що сконцентрувало їхню співпрацю на командний підхід щодо визначеної проблеми, обмін досвідом та думками.
Саме такий творчий тандем, консолідація зусиль щодо впровадження нововведень стали підґрунтям для методичної розробки під назвою «Структура організації й система планування інклюзивного навчання в КЗ «ЗСЗШІ «Джерело» ЗОР, яка буде представлена на Виставці.

Хочеться вірити, що напрацювання вчителів «Джерела» розширять діапазон знайомства педагогічної спільноти України із інноваційним підходом до проблем дітей з особливими освітніми потребами та стануть добрим стимулом для втілення власних ідей, формування в освітньому середовищі України інноваційного мислення на всіх рівнях.

Немає коментарів:

Дописати коментар