пʼятницю, 21 квітня 2017 р.


Чергове засідання круглого столу
Той народ, який першим реалізує
можливості цифрових комунікацій,
 введе їх до навчальної методики,
очолюватиме світовий освітній процес.
(Гордон Драйден, американський педагог)

Для обміну думками під час обговорення того чи іншого питання  в школі-інтернаті «Джерело» практикують наради у формі круглого столу. Під час такого зібрання кожен вчитель виступає з особистим баченням розвязання   проблеми, ділиться своїм досвідом, практичними здобутками з колегами. 

Цього разу постало питання щодо ефективності функціонування  блогу «Методична служба школи-інтернату «Джерело» .

Заступник директора з НВР Крохмаль Н.Б. зазначила, що динаміка освітніх реформ в Україні вимагає нового педагогічного мислення та змін в управлінській діяльності навчально-виховного процесу, і тому, важливим чинником модернізації методичної служби школи-інтернату є дієва підтримка функціонування блогу «Методична служба школи-інтернату «Джерело», де представлені основні теоретико-практичні засади організації науково-методичної роботи в НЗ та зразки творчіх напрацювань всіх структурних підрозділів методичної служби.

Конфігуранти крулого столу погодились, що такий професійний блог може стати своєрідною скарбничкою корисних порад, буде спонукати педагогів працювати з цільовою інформацією, раціонально упорядковувати робочий час, що, в свою чергу, значно дисциплінує та стимулює вчителів до подолання освітянських вершин.


Немає коментарів:

Дописати коментар