середу, 14 грудня 2016 р.

    Талановиті  учні КЗ ЗСЗШІ «Джерело» - це не просто пасивні «книгогризи», а соціально активна, патріотично налаштована молодь, за якою краще майбутнє нашої країни.
І все це завдяки цілеспрямованій роботі педагогів школи-інтернату щодо опрацювання програми «Обдарована дитина», яка має на меті:
Ø підвищення рівня науково-методичного забезпечення роботи з обдарованими дітьми;
Ø удосконалення основних напрямів діяльності зі здібними учнями, впровадження інноваційних методів роботи;
Ø підвищення статусу обдарованих дітей та їх наставників.
Робота з талановитими, успішними учнями масштабно ведеться по всій Україні. І ось уже за ініціативою Національної  академії педагогічних наук України  7-8 грудня була організована VІІ
Міжнародна  науково-практична конференція «Інноваційні технології навчання обдарованої молоді».
 Запорізька школа-інтернат «Джерело» не залишилась осторонь творчого зібрання науковців та прогресивних педагогів. Щоб крокувати в ногу із сьогоденням, збагачувати творчий потенціал у роботі зі здібними учнями і, нарешті, щоб ще вище підняти рейтинг «Джерела», директор школи-інтернату Олександр Володимирович Нішенко  делегував  Наталію Григорівну Сапальову, вчителя-словесника з власним творчим почерком, на науковий форум до столиці України.
      Головною метою конференції  став пошук та виявлення ефективних підходів і технологічних рішень застосування інноваційних технологій навчання обдарованої молоді, зокрема, методології STEM-навчання в аспекті розвитку здібностей учнів різного віку;  інноваційних моделей та технологій психолого-педагогічної підтримки розвитку обдарованої молоді .

Щоб успішно реалізувати ці завдання, слід пам’ятати: «той, хто навчає,сам постійно навчається».Тому на черговій методичній нараді педагогів школи-інтернату «Джерело» особлива увага була приділена саме питанню удосконалення технологій,які мають забезпечити інтелектуальну та духовну зрілість вихованців .






Немає коментарів:

Дописати коментар